get update

Monday, 13 August 2012

SEMI METALIZED PACK ( FOIL PACK )

Semi Metalized Pack
3 side seal with punch hole

>>code : MP165<<
165mm Width x 230mm Length (6.5" x 9")

retail packing :
100pcs/pack

wholesale packing :
500pcs
1000pcs
10000pcs

>>other available size<<
185mm Width x 255mm Length (7" x 10")
200mm Width x 305mm Length ( 8" x 12" )

click for ENQUIRY & ORDER



35 comments:

  1. Salam..saya nak tau harga yg ni bpe

    ReplyDelete
  2. salam...harga brape yer...emel details di healthbiz2u@gmail.com tq

    ReplyDelete
  3. Saya nak tahu harga..

    boleh emel kepada saya : alain.coper@gmail.com

    TQ

    ReplyDelete
  4. Salam ...
    Saya nak tahu harga utk semi foil untuk 1 pack (100pcs) yg kat atas ni..

    boleh emel kepada saya detail harga n semua jenis aluminum pack di --> jsaag1@yahoo.com

    TQ

    ReplyDelete
  5. salam berapa yer harga semi foil untuk 1 pack (100pcs)
    emel : yna146@gmail.com

    ReplyDelete
  6. hai
    boleh bagi quota harga?? untuk yang ini and shipping
    dan ada saiz lain 7" x 10"?
    plese email me at "eucheuma.cottonii@gmail.com"

    ReplyDelete
  7. salam..blh saya tahu,,, harga brapa ya...blm emil sya..miftahulyan84@gmail.com

    ReplyDelete
  8. salam.... saya nak tau brp harga?

    email saya aznaszman@gmail.com

    ReplyDelete
  9. salam email kan saya harga dieya102@yahoo.com
    termasuk zip bag yg transparent td :)

    ReplyDelete
  10. pm me detail kalau nak beli 5000pcs?

    ReplyDelete
  11. email sy harga.. srezal89@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. emailkan harga ke azlina_osman@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. emailkan saya harga product ke aleesyacakes@gmail.com.tq

    ReplyDelete
  14. emailkan hrg product ke clayjmn@gmail.com

    ReplyDelete
  15. boleh sy tahu brape ye harga plastik mcm ni?? emailkan ke ida83naim78@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Salam...tlg emailkan harga ke...linda_abuhassan@yahoo.com tq.

    ReplyDelete
  17. Pm harga plez @ njgirlz_cool92@yaho.com

    ReplyDelete
  18. Pls email harga ke kedai.muslim@yahoo.com
    thanks

    ReplyDelete
  19. boleh emel harga ikut kuantiti ke afdhalniaga@gmail.com ... terima kasih

    ReplyDelete
  20. salam, boleh emailkan harga pada alynn_4_ever@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. pls email sy hrga ke srikandisilat88@gmail.com

    ReplyDelete
  22. sila bg quatation bagi wholesale packing bagi item ini.
    tq
    affielee@gmail.com

    ReplyDelete
  23. pls email me harga pada sofheakitchen@gmail.com

    ReplyDelete
  24. As salam...ada tak semi metallized pack 5 1/2" × 8"?
    kalau ada boleh tak emailkan harga utk saiz tersebut dan size 6"×9" ke ajizi81@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. please email harge for 1000pcs:pppwan86@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Salam.. please email harga semi metal plastic ni 100pcs - 1000pcs, pada email haqeema_kym@yahoo.com terima kasih

    ReplyDelete
  27. emailkan saya harga di pnorlyn_69@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  28. Hi boleh whatsapp harga aluminium foil untuk 1000pcs keep 0169007335. Sealing nanti guna yang biasa atau cmana. Tks

    ReplyDelete
  29. salam,boleh send quotation utk semi metal plastik utk 500pcs ( aliedavidson@yahoo.com ) or by whatsapp 019-6204080

    ReplyDelete
  30. salam..,email hrga dan limit pcs
    ajis5081@gmail.com

    ReplyDelete
  31. salam..,email hrga dan limit pcs
    ajis5081@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Assalammuaikum..

    Nak Tanya size 90mm x 150mm Ada tak.kalau ada boleh emails kan says Harga untuk 500pcs. fairuzs10@gmail.com

    ReplyDelete
  33. boleh emailkan harga bagi :

    165mm Width x 230mm Length (6.5" x 9")
    185mm Width x 255mm Length (7" x 10")
    200mm Width x 305mm Length ( 8" x 12" )

    ReplyDelete
  34. Assalammuaikum..

    Nak Tanya size 200mm Width x 305mm Length ( 8" x 12" )Ada tak.kalau ada boleh email kan saya Harga untuk 100pcs.
    teeny5250@gmail.com

    ReplyDelete